Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Pc not starting




  1. #1
    Yiannis Pastrikos is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    greece rodos
    Posts
    3

    Default Pc not starting

    I have this motherboard GA-EP45-DS4 i recently bought this graphic card Gigabyte GTX 960 G1 but the pc is not running. All the led acpi are on, and i heard 2 sound and then nothing. Maybe it has to do with my bios? or with the pci express slot? any help?

  2. #2
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: Pc not starting

    Quote Originally Posted by Yiannis Pastrikos View Post
    I have this motherboard GA-EP45-DS4 i recently bought this graphic card Gigabyte GTX 960 G1 but the pc is not running. All the led acpi are on, and i heard 2 sound and then nothing. Maybe it has to do with my bios? or with the pci express slot? any help?
    Check the VGA is seated properly, and try to clear BIOS if still don't boot
    See Clearing the CMOS in http://forums.tweaktown.com/gigabyte...tml#post258596

  3. #3
    Yiannis Pastrikos is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    greece rodos
    Posts
    3

    Exclamation Re: Pc not starting

    i clear my bios like the link says. I put the vga ok. Still all the aspi leds are on, the power of the vga is ok, i tried with only one slot of memory or 2 and only the C: drive on. still nothing...
    Although i notice something on the graphic card.Pc not starting-11855423_951183091609484_752254843_n-jpg on both sides looks like is missing a strip on the slot...

    but i notice and the old vga had the same missing strip in the same place as the new.. i dont know if this is a gigabyte thing

  4. #4
    Yiannis Pastrikos is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    greece rodos
    Posts
    3

    Default Re: Pc not starting

    opposite Pc not starting-11857604_951183454942781_1379794477_n-jpg

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Pc not starting

    gpu looks normal,one pin is missing like that

    could verywell be a bios incompatibility,an the latest one for your mb? might be worth emailing gigabyte and tell them your issue,they sometimes send you a custom bios to try
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •