Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Gigabyte GA-170-DH3




  1. #1
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Polska
    Posts
    1

    Default Gigabyte GA-170-DH3

    Hi All,

    Ok I've bought this board on Thursday and I have couple of issues...

    1) The sound card is not recognized from autoupdate, Gigabyte Drivers and realtek drivers - the setup program runs fine but in device manager there is unrecognized High Definition Audio Controller. I've created a support ticket for that but no update so far.

    Update - it seems that this is caused by enabling the Audio DSP feature in BIOS - after disabling it the problem is gone... Not sure how important this feature is...

    2) Bios settings - not sure if there is a way to select the value by using some key combination or do I have to guess what is the value? Like for vcore it is easy to type in but for example for LLC the default is auto... Using +/- keys is not working and there is no information in manual for possible values :(
    3) The CPUz and Hardware Monitor gives some crazy values on the vcore/ +5V and +3.3V - not sure what is the issue here.
    4) The radiator over the CPU socket is very poorly mounted. It's movable on touch :(

    As for OC - I was able to get stable 4.4 clock with 1.4 Vcore and 1.2 VCCIO - so not the best but it may be the issue with poor CPU rather than motherboard itself.

    Regards,
    Last edited by makave; 09-05-2015 at 07:42 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •