Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GA-Z170X- Gaming 7 Memory Slot 1 and 3 not working




  1. #1
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Türkiye
    Posts
    10

    Question GA-Z170X- Gaming 7 Memory Slot 1 and 3 not working

    Hi folks,

    I'm using GA-Z170X- Gaming 7 (bios F5) but memory slot 1 and 3 not works correctly and raise a bios error code as 55 (Memory initialization). In the other hand, when switch to slot number 2 and 4 (dual channel) works as expected.
    I tried 1 and 4 (not dual channel) slot also it works but I did not try with 2 and 3 same time. I'm using HX426C15FBK2/16 I think that module compatible with MB.

    Any idea or information would be more than welcome..
    Last edited by berte; 01-05-2016 at 03:12 PM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    California
    Posts
    22

    Default Re: GA-Z170X- Gaming 7 Memory Slot 1 and 3 not working

    Did you happen to delid your cpu recently?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Türkiye
    Posts
    10

    Default Re: GA-Z170X- Gaming 7 Memory Slot 1 and 3 not working

    Quote Originally Posted by tt0ne View Post
    Did you happen to delid your cpu recently?
    I did not try that also I do not want to try :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •