Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: G1.Sniper M3 Boot Loop




  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    NZ
    Posts
    54

    Default G1.Sniper M3 Boot Loop

    Went to install windows 10 today, so I opened the BIOS to enable secureboot. BIOS (basic view) was messed up with solid color over most of the interface. Exited successfully (could still see Y/N prompts), and re entered BIOS. BIOS was displayed normally, so I thought it was a one-off. Went back in later to check boot order, and the BIOS was messed up again. rebooted a couple of times, and the system started looping.

    Looping is very rapid, fans spin, lights flash and you can hear a click from the speaker (the beginning of the beep?), but then it restarts.

    Tried:
    Jumper reset
    Battery out reset
    Battery out overnight
    disconnecting everything
    Different RAM module/slot combos
    different PSU
    New battery

    Have no spare CPUs to try.

    Anything I'm missing? This one seems pretty bad.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    NZ
    Posts
    54

    Default Re: G1.Sniper M3 Boot Loop

    The only variations I've been able to observe in it's behavior:

    I get the "memory not installed" beep code when I remove the battery, but there is no other beep code.

    When I leave the battery out for an extended period, there is one slightly longer loop before the short looping resumes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •