Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Main GA Z97X UD5H BK cannot boot with VGA R9 280X




  1. #1
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Ho Chi Minh
    Posts
    2

    Default Main GA Z97X UD5H BK cannot boot with VGA R9 280X

    Hi everyone,

    I built my PC almost 1 year ago. Here is the specs:
    • main Z97X UD5H BK
    • cpu I5 4690K
    • ram Muskhin 4x4G bus 2400
    • vga R9 280X rev 2.0
    • ssd Samsung EVO 850 250G
    • psu FSP Aurum CM 750w

    Two weeks ago, after Windows updated something, I could not boot my PC anymore. The error debug code is 15, means "the pre-memory North Bridge initialization is started". After few seconds, it automatically turns off, turn on and continues booting again, repeatedly.

    I replaced R9 280X by an older card 7870 and it was still the same.
    Then I tried with serveral cards and this is the status:

    1. HD 5670: worked
    2. HD 7950: worked
    3. GTX 970: worked
    4. Intel processor graphic: worked

    I also tested with another PSU with 600w and the status was the same with my current psu FSP Aurum 750w.

    One more information that the bios version is F8. This version I updated at the time I built my PC.

    So, why suddently my mb cannot recognize R9 280X and HD 7870?
    Help me please!

    Many thanks,
    Nam Nguyen

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Ho Chi Minh
    Posts
    2

    Default Re: Main GA Z97X UD5H BK cannot boot with VGA R9 280X

    sorry but can anyone help me?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •