Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Z77x-D3h issue with windows 10 fast start up feature




  1. #1
    L5432 is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Athens
    Posts
    2

    Default Z77x-D3h issue with windows 10 fast start up feature

    Hello,
    Recently I installed windows 10 with clean UEFI installation. Windows 10 Fast startup feature was by default on.
    If I choose to shut down the system, the motherboard has trouble to start up. It goes in a reboot loop and then recover the backup bios. Sometimes I need to recover it myself with the known procedure.
    There is no such issue with sleep, or with disabled fast startup, and never had trouble with windows 7.
    I have tried bios F16 and F18i.
    Is there some sort of incompatibility due to old motherboard?
    The bios is at optimized default setting except from raid, witch I use for intel rapid storage technolody.

    Thanks for your time

  2. #2
    L5432 is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Athens
    Posts
    2

    Default Re: Z77x-D3h issue with windows 10 fast start up feature

    Ok, it seems that boot loop happens only when I override boot sequence with F12 selecting the uefi disk, before loading windows 10.
    It doesn't happen when Uedi disk is in first boot order in bios.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •