Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: G1 Sniper 2 rev 1.0 wont boot with GtX 1070




  1. #1
    Alextheg is offline Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2

    Default G1 Sniper 2 rev 1.0 wont boot with GtX 1070

    Hi, the title says it all really. Just installed my nvidia GTX 1070 and the PC just sits at the splash screen, cannot enter bios or get past post.

    I've cleared cmos, disabled integrated graphics and set the relevant bios settings related to graphics.

    I'm convinced this is bios compatibility issues. I'm using UEFI bios version U1c that was posted here by Stasio.

    I'm using this mobo . I know it's a few years old but it should happily work with the 1070. Really could do with a bios update to add compatibility but as I doubt that will happen I'm hoping someone here could suggest something to get this working.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Alextheg is offline Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2

    Default Re: G1 Sniper 2 rev 1.0 wont boot with GtX 1070

    Turns out that the workaround was to switch PCI ROM to legacy mode. Hey presto , up and running. Of course a newer UEFI from Gigabyte would be better though.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •