Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: "No Speakers or headphones are plugged in" - Help!




  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    2

    Default "No Speakers or headphones are plugged in" - Help!

    Hello All,
    I just rebult my computer, and everything is working great except I can't get my headset (or audio in general to work).
    Here's a link to pictures of what I'm seeing;
    I've tried front audio jacks, rear etc. No avail. I've uninstalled drivers from device manager, restarted and checked that the audio services are running - still nada.
    Imgur: The most awesome images on the Internet
    When I go into sound "Playback" I see Headphones - High Definition Audio Device (Default Device) but they just won't work.
    I've tried everything listed here; How to fix Audio services not responding in Windows 10 - Troubleshooter Any advice?

    I'm on a z87-UD4H - I just flashed to the F9 BIOS, I think that may be the problem; but I'm not sure.
    Anyway, there doesn't appear to be a way to flash back, I tried to load up F8 again' but it said it was outdated when I got to QFLASH.

    Please advise!
    Last edited by Garandhero; 1 Week Ago at 04:17 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •