Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: gigabyte ga-z170x-ud5 no sound after fall creators update




  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default gigabyte ga-z170x-ud5 no sound after fall creators update

    I have tried upgrading from 1703 (sound works fine) to 1709 and Windows does not detect the Realtek audio, shows unknown multimedia device in device manager, and will not find drivers online or recognize the motherboard drivers from gigabyte site or Realtek drivers from Realtek site. I also tried a fresh install, and still had the same problem. I went back to my image backup of 1703 and all is well, wondering if anyone else has had this problem?
    Last edited by zzzing; 11-13-2017 at 07:34 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Cool Re: gigabyte ga-z170x-ud5 no sound after fall creators update

    OK, finally got this fixed, I updated from F4 to F5 bios, then all the way up to F22 bios, then I ran the update from my existing 1703 installation. When it (finally) finished, my Realtek sound was working and recognized in device manager.
    GA EP45-UD3P MB
    Intel Core 2 Duo E8500 A E0
    2X2 gb OCZ PC-8500 OCZ2P10664GK RAM Dual Channel http://www.ocztechnology.com/product...um_2gb_edition
    XFX GeForce 8500 GT 512 Mb DDR2 Video
    Antec Sonata III Case with Earthwatts 500W P/S

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •