Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: ErP makes a strange semi boot




  1. #1
    TrebleTA is online now Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    England
    Posts
    50

    Default ErP makes a strange semi boot

    I have a video as it's easyer here to show my problem Gigabyte Z390 Aorus Master ErP - YouTube
    I've not check much for why it happening. I've only disconnected all usb devices to test, the same happed. Am thinking maybe its display card related or power supply but think I ask here if anyone else was getting the same or had some advice before I strip the pc down.

    I
    Last edited by TrebleTA; 1 Week Ago at 07:28 PM. Reason: tested the fan

  2. #2
    Teemo is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Canada
    Posts
    1

    Default Re: ErP makes a strange semi boot

    Quote Originally Posted by TrebleTA View Post
    I have a video as it's easyer here to show my problem Gigabyte Z390 Aorus Master ErP - YouTube
    I've not check much for why it happening. I've only disconnected all usb devices to test, the same happed. Am thinking maybe its display card related or power supply but think I ask here if anyone else was getting the same or had some advice before I strip the pc down.

    I
    Yes, see my thread @ Gigabyte forum:
    Strange behavior since updating to F8 | GIGABYTE USA Forum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •