Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: whatz wrong :(




  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    92

    Default

    my friend recently bought a new mobo and new ram. he got the epox 8rda+ with 512 pc 3200 samsung ram. he's still running his duron 1000 on it, but he's probably going to get a new chip soon.

    well we've plugged everything in, looks like everything is running smooth, but windows xp doesn't show up >_<. like it doesn't even get into the blue bit, or show the logo, after the bios, just a black screen and restarts

    help plz!!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    Does Windows still have all of the old drivers setup? A clean install might fix it.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    92

    Default

    yeah i think so, we just took old HD and put into da new pc

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Reinstall Windows fresh. If you have changed the chipset being used for the system then you have also changed the manner that the hardware communicates with the OS. It is akin to speaking French to one who only understands English... they are no longer communicating properly.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Yes unless ya dropped all the old drivers before the swap (a very invloved task) then the os will crap itself. Reinstallin' the os is always the best option.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    92

    Default

    thanks :)

  7. #7
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    92

    Default

    i keep getting this error though when i install windows -_-

    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

    help plz!

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    But what was the rest of the error? Go Control Panel/Admin Tools/Event Viewer and check Software and System for any red flags then double click on them for the full error report.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    92

    Default

    it's during installation :p



    and i also get this "Data is invalid" error when i'm trying to install a 2nd network card into my PC. -_- i'm tryin to run a mini network

  10. #10
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    are u performing a format and install or an upgrade?
    its an issue in upgrade installs from Windows 98 or Windows Me.

    read the M$ Knowledge Base Article - 311564 for a solution.
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •