Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Epox 8rda+ wont post




  1. #21
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dallas, Tx USA
    Posts
    55

    Default

    I just need some lower grade stuff to boot up with and set the timings to something more agressive. Then i can shut down and put the good stuff back in.

  2. #22
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dallas, Tx USA
    Posts
    55

    Default

    I was able to get my hands on some 2700 memory. Still no luck.

  3. #23
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dallas, Tx USA
    Posts
    55

    Default

    I finally got my RMA back and guess what - It does exactly the same thing. So this time I am asking for a refund and getting an 8rda3+, so maybe it worked out for the best.

    Avoid 8rda+'s from NewEgg, aparently they have a bad batch.

  4. #24
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    45

    Default

    I read this a week too late. :grr:

    Where are you purchasing your 8RDA3+ from? As far as I can tell, Newegg doesn't stock it or at least they don't have it listed on the website as of right now.
    AMD 2500+ Barton @ 2.0 gHz
    EpoX 8RDA3+
    512MB Corsair XMS PC3200
    ATI Radeon 9600 Pro w/Cat 4.7's
    SB Audigy
    WD 7200RPM 80GB HD w/8 MB cache
    MSI Dragonwriter CD-RW
    Pacific Digital DVD-ROM

  5. #25
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dallas, Tx USA
    Posts
    55

    Default

    Thats odd. I ordered it last week on Thursday from Newegg.com. Now it isn't listed on their website.

  6. #26
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    45

    Default

    I just contacted their customer support and they're temporarily out of stock but should have a new shipment in this week sometime.

    BTW, let me know if your problems are solved with the new mobo.
    AMD 2500+ Barton @ 2.0 gHz
    EpoX 8RDA3+
    512MB Corsair XMS PC3200
    ATI Radeon 9600 Pro w/Cat 4.7's
    SB Audigy
    WD 7200RPM 80GB HD w/8 MB cache
    MSI Dragonwriter CD-RW
    Pacific Digital DVD-ROM

  7. #27
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dallas, Tx USA
    Posts
    55

    Default

    My problems were definitely solved with the new motherboard. The system is finally up and running.

  8. #28
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    45

    Default

    Just figured I'd post with my update. I got my new mobo in the mail yesterday and everything works like a dream. My games now run smooth as buttah! :)

    Thanks for the help to all who gave me advice.
    AMD 2500+ Barton @ 2.0 gHz
    EpoX 8RDA3+
    512MB Corsair XMS PC3200
    ATI Radeon 9600 Pro w/Cat 4.7's
    SB Audigy
    WD 7200RPM 80GB HD w/8 MB cache
    MSI Dragonwriter CD-RW
    Pacific Digital DVD-ROM

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •