Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Yes, I Have My First Problem, Omg?!!?




  1. #21
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    111

    Default

    duron 600 @ 933 could be processor diagnostic time.

  2. #22
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lancaster
    Posts
    319

    Default

    I might not be able to sort out the main problem but i can sort out the hotmail thing. I had problems logging in when going from the reply e-mail and it something to do with the hotmail browser - so jedi agent and fhglump you have to either go to tweak town forums manually or manually copy the link and paste it into a new IE. You can't even press the copy shortcut button cause that buggers it up too. Hope that helps!

    ta ta

  3. #23
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lancaster
    Posts
    319

    Default

    May not be relevent to the main point but if you have trouble with your hard drive again and things its going bust go to your manafacturers hard drive site and download the drive diagnostic tools or get a drive fitness test program from hgst.com!
    Glad its working! Wiggo and Skullshot would you mind explaing what that IRQ and USb stuff was all about i would like to know more :geek: :hammer:

    cheers!

    ta ta:cheers:

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •