Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: ahh, my computer!!




  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    268

    Default

    just happend a min ago to my gaming rig. was using it for a while playing some UT, and then just serfing the web. THen, all of a sudden the comuter just shutdown it self. i thought first it was apower surge. but it wasnet cause all my other electronics woks.

    try to power on in like a min, it goes on, but no screen, on fans running.

    i was like FUC did i my psu blow up m como? but seemed not since power fans was runnig, and the other case fanswere running too. Also, i saw the Green LED on my asus mobo.

    then,i restarted my cmos and lowered my FSBto 200. trying to see if i can even get my sceen running. well, the sceen goes on , the off.

    what is the problem?? is my computer really scewed? cause i hope not cause been using for only 2 weeks.

    (also, video car fans on, and i can hear the HD running.
    plz help
    My new gaming rig..

    [size=1.28]asus a78nx-deluxe
    2x256mb pc 3200 ddr 400.(with cooling)
    athlon Xp 2500+ ( at 200x10=2000mhz .)
    seagate 80gb 8mb SATA
    Tt vlocano 7+ cpu cooling
    Clear case from HK.
    Leaktek fx5600 128mb
    enermax 350w PSU
    wireless internet setup[/size]


    (game/ftp server) windows xp pro, duron 1.4ghz, 256mb pc 2100 2x40gb Hd, radeon 9200se chieftec dragon
    canada price watch :)

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    what about the POST beeps? how many do you hear?
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    268

    Default

    nm, got the problem solved. wel at less (see my other form about my winodws 2000 + HD prob)

    seems to me that the cpu was overheated and i letted the CPU rest for 1 hr . got my computer booting up.

    (plz see forum about my HDD issue)

    thanks
    My new gaming rig..

    [size=1.28]asus a78nx-deluxe
    2x256mb pc 3200 ddr 400.(with cooling)
    athlon Xp 2500+ ( at 200x10=2000mhz .)
    seagate 80gb 8mb SATA
    Tt vlocano 7+ cpu cooling
    Clear case from HK.
    Leaktek fx5600 128mb
    enermax 350w PSU
    wireless internet setup[/size]


    (game/ftp server) windows xp pro, duron 1.4ghz, 256mb pc 2100 2x40gb Hd, radeon 9200se chieftec dragon
    canada price watch :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •