Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: Computer keeps on freezing while playing!!!




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Try it with Fast Writes disabled but ya didn't say what the AGP Aperture Size was set at (should be 128MB and lower than that can cause lockups too).

  2. #12
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    Oh man! lol :steam: I've installed XP again 2 days ago, because this prob was happening, so much work for nothing... Well my only hope is that ATI steps forward and release a driver that fixes this problem...(i think:confused: )

  3. #13
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    The AGP Aperture Size was on 64 mb and i changed it to 128 mb but still no change, the problem persists. The Fast Write same thing...

  4. #14
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    I know the member Chaos was having this similar problem untill it got worse, And he couldnt get it fixed. Your card doesnt happen to be a Sapphire does it?

  5. #15
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    I can't tell u... it came with no box. The strange thing is:
    -i've got this pc since may, it work fine, extremely regular no hook ups no nothing! A month ago things start to go from good to very bad. It all started with morrowind, i changed the drivers it worked! Some time later it happens again, and now i can't even play a little bit! It "freezes" pronto! No chance at all...

  6. #16
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    I've installed Win XP again and the basic drivers for my ATI, the ones that came with the board, installed the nforce 2 drivers, the sound drivers, directx 9 and the "freezing" continues!

  7. #17
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Have ya checked the Event Viewer out (Control Panel/Admin. Tools/Event Viewer) for any logged red flagged errors under Applications or System? :?:

  8. #18
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    Yes, some red circles with white crosses are there!
    Regarding the problem, i noticed when the "freezing" occurs the computer makes a "buzz"(it's hard to discribe but it's like the sound when u press the reset button, more or less)! I don't think its IRQ problem because it's everything fine, i think there's something wrong in the BIOS, what's wrong...i don't know! :(

  9. #19
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    94

    Default

    I have a feeling its temps, I had the same problem with my old HSF then i bought a TT volcano 11+, lapped it before putting it on cuz it didn't have that great of a finish, but now the problem doesn't exist even on low fan settings =/
    <img src="http://www.tweaktown.com/files/seti.php?email=kipsniper@yahoo.com">

  10. #20
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    25

    Default

    That was my next move, buy a new cpu fan! But the game "freezes", sometimes, right in the game menu! It's very odd!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •