Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Anybody know what cuases this?




  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    925

    Default

    With ATI brand video cards I get black lines on my desktop from time to time. I never noticed it happening with the previous Ati driver but with the new driver and most other drivers before the previous one I sometimes get lines like the one below upon bootup. What causes this?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    925

    Default

    .

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    341

    Default

    You said it yourself: drivers. Here you can see they encountered it before on w98. My suggention regarding drivers: If the machine works, don't change drivers.
    :2cents:
    "Make FPS, not war"

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,661

    Default

    Spongebob: Which Catalyst Driver are you using, and is your card overclocked?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    925

    Default

    Quote Originally Posted by weta
    Spongebob: Which Catalyst Driver are you using, and is your card overclocked?
    I was using version 6.14.10.6387 but now I switched to the latest Omega drivers and everything is fine for now. No overclock.

    Heres a thread where I might have discovered the problem I was having. It wasn't just the black line in the background. Thanks to a game I discovered something wasn't right at all.
    http://forums.tweaktown.com/showthre...threadid=14039

    I'm thinking the problem stemmed from either having Fastwrite enabled or maybe DBI Output for AGP Trans enabled in Cmos, the later more so than the first. Those settings worked fine enabled with the old drivers (last months) but previous drivers before that and the new ones seem to make my system do strange things. I'm going to reinstall the new ATI drivers again sometime soon to see if that was the cuase.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •