Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Need Some Help




  1. #11
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    So.. What was the problem..

  2. #12
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    19

    Default

    I forgot to install my Nforce Driver for my mother board that enables my AGP and all sorts of stuff. I kept thinking it was my on board sound only driver.
    :flames:

  3. #13
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by CYDEATH
    I forgot to install my Nforce Driver for my mother board that enables my AGP and all sorts of stuff. I kept thinking it was my on board sound only driver.
    Just as was suggested many times up above :rolleyes:

  4. #14
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    19

    Default

    i had no idea what you were saying up there. so i went to the ati site and took a look at the install drivers guide said everything right there. Then it hit me I knew what it was. I didnt know what you meant by chipset well i mean what chipset. Because there is a chip on the video card there is one on the motherboard and so on.
    :flames:

  5. #15
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    The reason for the os not having the right drivers is because the os is usually older than the chipset. All motherboards come with a disc for this reason. After time passes, the disc becomes obsolete because the drivers on it get too old to work with newer add on/in hardware/software that is trying to work with them. So then you go to the chipset website and get the newest ones. In a few cases the chipsets are mixed(2 brands on one mobo), goto the mobo website in these cases.
    Be paticularly sneaky with sis or nvidia chipsets and have the absolute newest downloaded and waiting on cd for right after the os install (if it even completes with sis 735 and xp). I have had some who's lan(sis)/northbridge(both)/agp(nvidia) did not function correctly and generally crash before getting to the net to get them. Sis 735 or 648fx are the worst for this.
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

  6. #16
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    19

    Default

    Yeah i know that heh but sometimes when I reformat and install all the stuff it looks like its all there and I forget to do little things that mean something really big.
    :flames:

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •