Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: 3dmark03 crashing graphics...




  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    49

    Default

    Whenever I run 3dmark03(latest version) i can never seem to get pass game test 3 without the graphics corrupting. The graphics turn into colorful vertical and horizontal lines and just freezes. Only solution is a reboot. I did a fresh installation of the OS with all updates and latest video card and motherboard drivers. Can't seem to pinpoint the problem.

    Asus A7N8X-Deluxe Rev 2.xx bios v1007
    Athlon +2500 Oc'ed to +3200
    ATI AIW 9800 Pro ( Not Oc'ed )
    2x256 Kingston HyperX 2-3-2-5
    Audigy 2 zs

    Catalyst 3.10 Drivers (WinXP)
    nForce2 UPD 3.13 Drivers (WinXP)

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Why don't you try to update the drivers for 3dmark and your video card. And also run your bench at stock speeds including your cpu.
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It sounds like the case's airflow may not be enough to keep the card cool so have ya tried runnin' 3DMark with the side of the case off? :?:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •