Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: PC doesn't start after BIOS update. Please Help




  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    8

    Default

    Hi everyone!
    Yesterday I updated BIOS of my ABIT KR7A with the latest BIOS from ABIT website. After I updated the BIOS I forgot to clear CMOS1 as per instructions in the manual. Straight after the update I rebooted the PC and it came up with some CMOS error asking if I want to load defaults. It allowed me to proceed by pressing F1.
    I started up XP and played Quake for a couple of hours and went to bed. Today I tried to fire it up and got no response - at all. No humming noise, no lights, no fan - nothing. I checked the power cord using multimeter and it's good. How can I fix my problem?
    Please help.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    The only thing that I can suggest is to disconnect the power clear the CMOS and pop the battery over night then put it back together in the morning and see what happens. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •