Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Sapphire 9600xt not working




  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    69

    Default

    I just bought a Sapphire 9600xt, and when i turn on my comp nothing displays on the screen. The monitor is pretty old(like 7+ years), however it works on this computer I am using now. The video card fan runs fine and all but it doesnt display anything...
    Anyone know what the issue is?
    I'm a newb. Be nice.
    3.0C P4
    WD Raptor primary drive
    Maxtor 120Gb secondary
    ASUS p4c800 deluxe mobo
    1024MB Kingston pc3200 memory
    SB Audigy 2 LS Sound Card
    Lite on cd-rw/dvd combo drive
    Thermaltake Lanfire case w/ 420w PS
    Logitech z-640 speakers
    Sapphire 9600XT
    ...just need a monitor

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    make sure the card is comletely seated in the slot
    I've gone too far and need to move on!

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    69

    Default

    Quote Originally Posted by minibubba
    make sure the card is comletely seated in the slot
    its definitely seated good. I have removed it and reseated it many times.:tears:
    I'm a newb. Be nice.
    3.0C P4
    WD Raptor primary drive
    Maxtor 120Gb secondary
    ASUS p4c800 deluxe mobo
    1024MB Kingston pc3200 memory
    SB Audigy 2 LS Sound Card
    Lite on cd-rw/dvd combo drive
    Thermaltake Lanfire case w/ 420w PS
    Logitech z-640 speakers
    Sapphire 9600XT
    ...just need a monitor

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    138

    Default

    Are you getting any post beeps from you case speaker?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    69

    Default

    yup. ive used a crappy old pci video card to do the bios
    I'm a newb. Be nice.
    3.0C P4
    WD Raptor primary drive
    Maxtor 120Gb secondary
    ASUS p4c800 deluxe mobo
    1024MB Kingston pc3200 memory
    SB Audigy 2 LS Sound Card
    Lite on cd-rw/dvd combo drive
    Thermaltake Lanfire case w/ 420w PS
    Logitech z-640 speakers
    Sapphire 9600XT
    ...just need a monitor

  6. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    346

    Default

    That doesnt answer the question :confused: When you try to boot with the 9600XT as the vid card do you get a beep sequence when your comp is POSTing? :cheers:

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Quote Originally Posted by bodmanza
    I just bought a Sapphire 9600xt, and when i turn on my comp nothing displays on the screen. The monitor is pretty old(like 7+ years), however it works on this computer I am using now. The video card fan runs fine and all but it doesnt display anything...
    Anyone know what the issue is?
    It could just be that the card is a dud (it does happen now and again) and ya just need to RMA the thing for another but have ya tried it in another PC to be sure.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •