Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Having Problems!




  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ballarat, VIC
    Posts
    1,011

    Default Having Problems!

    Hey guys,

    I've been having this problem lately that has me completely stumped, I'm hoping someone here has had the same problem before and can help me out.

    I decided to do a re-install of my PC today as one of my mates decided he'd download a few crap programs loaded with ad and spyware.

    I attemptd to install Windows XP Pro but for some reason my PC is locking up after a certain time period. It's on and off, the time seems to fluctuate but the bottom line is that it is locking up for no reason.

    I tried to install Redhat 8.0 but it decided to just s**t itself and kill every process before shutting down.

    I thought it might of been a hardware problem and still do but I've already used different install CD's, different CD-ROM's and even different IDE cables but the problem is srill persisting.

    Does anyone have any idea's on the matter?

    Slamo

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    What are your system specs right now?
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •