Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Help please!!




  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default Help please!!

    Hi folks...

    Been trying to fix this laptop for a week now and I cant seem to pinpoint what the problem is at all..Here goes...

    Its an advent 9415 UKT Support - Advent 9415 Laptop

    Had vista installed when I got it. Wouldnt even turn on, power light would come on then cd drive would make access noise then HD would spin up and light would come on then HD would cut off and spin down. This continued in a loop for a while so I unplugged and pulled out the hd and tried to boot again. Same deal with the power off loop.

    I pulled out the cmos battery and the ram thinking perhaps this might reset something. Bingo got it to boot again and I reformatted and installed windows 7. Logged on then froze again. Then rebooted got in again and all seemed well, installed chipset, video, sound, WLAN, LAN drivers. All good for 1 night!! Then the power off loop again!!

    I ran spin-right boot disk and ran several tests on the HD without a single error. I then ran memtest 4.0 bootdisk and done several passes comprimising all tests over several hours with no errors!! (memtest stopped responding at one point and I had to reboot and rerun the test, but I got no errors from the program)

    Motherboard??CPU??

    If anybody could help it would be greatly appreciated!!

    Cheers
    Last edited by imalearner; 10-29-2009 at 06:33 AM.

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •