Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: can't run win 7 on SSD as properlly




  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    somewhere
    Posts
    1

    Default can't run win 7 on SSD as properlly

    Hey.
    I have bought a new computer (core i7 920 @ gigabyte X58A-UD7) including SSD (intel X-25M G2), and I'm trying to install Windows 7 on it and getting problems.
    After Win'7 installation ends and the screen show "starting windows..." the computer reboot itself, and it's happening again and again.
    When I connected the SSD to my old computer and tried to install it there it's goes without any problem...
    I don't know what to do...
    Any ideas?
    (and by the way, sorry for my english...)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Chambersburg, PA
    Posts
    103

    Default Re: can't run win 7 on SSD as properlly

    Did you do the OS install fresh or restore a backup image?
    Was the drive new and have you made sure the firmware is updated.
    I just noticed this is an old post, so you've likely solved the problem by now.
    I'm thinking it's because the mode in which you installed the OS is different than the mode you have set in BIOS.
    ie...AHCI, RAID, IDE, etc.
    I spent a week or more trying to figure out what was up. :)


    Thermaltake Level 10 GT Snow Edition
    ASUS Maximus Extreme Z
    i7Core 2600k Sandy Bridge
    Swiftech H20-X20 Edge HD
    16GB Corsair Vengeance 1600
    (5) 120GB OCZ Agility 3 SSDs
    Evga GeForce GTX 580
    Ultra X4 1600W PSU
    Lite On BD Burner
    ASUS CD/DVDRW
    Creative XFi Titanium Fatal1ty Champ
    Klipsch Pro Media 5.1
    Ultra Aluminus Card Reader, eSATA, USB3.0
    Drobo (4Bay) 6TB
    Icy Dock (4Bay) 1.5TB
    Logitech G19 Keyboard
    Cyborg RAT-9 Mouse

  3. #3
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: can't run win 7 on SSD as properlly

    Be sure you have your SSD plugged into the first Intel port (Blue SATAII_0)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •