Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Really low 3D mark scores




  1. #1
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    Well I dl'ed the driver that Saidin has, it fixed the problem with bf 1942 (YAY). I also dl'ed the latest VIA 4 in 1 drivers. But my 3D Mark score was 10250ish. Now whats wrong here? Or do I need to tweak my system? If so how would I go about this?
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  2. #2

    Default

    10K is low? What kind of hardware do you have? Also did you run the test with applications running in the background like GAY-O-L? Cause you had that running when you ran pcmark.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    I was getting close to 12,000 when I ran 3dmark. i had no other applications running, I even killed explorer...hehe. I have been really impressed with the radeon...it sure beats the living snot out of my tnt2! :thumb:

  4. #4

    Default

    out of a tnt2? I thought they were tied lol. The 9700 beats the living snot out of my video card too! I only get 6944 in 3dmark.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    My setup is:

    2200+ @ 1.95
    512mb ddr400 corsair
    Radeon 9700 Pro

    Well I know 10k is really high, but other people with Radeon's are getting 14-15K. Or is this because they are running P4's?
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    Ok, got rid of all the background programs. This is my new score. I am happier bout this one :thumb:
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  7. #7
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    what settigns are you using...I noticed that it said you were not using default? Also, look at the reviews for a good comparison of there 3dmark tests!

  8. #8
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    I run 3Dmark on High detail at 1024x768 at 32 bit...
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by pga1234
    Or is this because they are running P4's?
    To be hitting 14-15K that's exactly why.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    But still ya pullin' scores that highend P4's with GF4 Ti4600's are. ;)
    <center>:cheers:</center>

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •