Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: me or power supply




  1. #1

    Default

    i was working on my computer, and i think i shut down the computer 8 times in an 1 hr pierod. after i tried to open my computer, nothing went on. THen, i smelled smoke!!. the 400 w powersupply is only 1 day old!!. is it my problem> ? or the power supply is screwed up???? should i send it back to my dealer?
    My gaming rig-----------
    epox- ep 8RDA+ (sweet mobo)
    athlon 2000+
    2x 256 mb pc 3200 ddr 400 ram
    no brand case
    40 gb 7200 rpm western dig
    dvd-rom + cd-rw
    400 w PSU
    radeon 128mb 9700 pro (i am almost broke!)

    My server

    Msi mobo-athlon 2000+ 2x512 pc 2400 ddr ram - 120 gb 8mb 7200 rpm. - radeon 7000 64 mb- 15 nec montoir - atx case with 5 fans total

  2. #2
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Please use the right thread, (Incompatibilities and Issues) when posting about problems.

    Anyway, unplug your power supply and DON'T try it again cause you might damage your mobo or cpu. :(

    Now, what brand are your power supply..:?:

    :cheers:

  3. #3

    Default

    i am scaried now,,i unplug my psu,and installed a old 300w one,,now i cant even open it!!!!!!!!! help!!! i am really scaried(i am using my file server right now
    My gaming rig-----------
    epox- ep 8RDA+ (sweet mobo)
    athlon 2000+
    2x 256 mb pc 3200 ddr 400 ram
    no brand case
    40 gb 7200 rpm western dig
    dvd-rom + cd-rw
    400 w PSU
    radeon 128mb 9700 pro (i am almost broke!)

    My server

    Msi mobo-athlon 2000+ 2x512 pc 2400 ddr ram - 120 gb 8mb 7200 rpm. - radeon 7000 64 mb- 15 nec montoir - atx case with 5 fans total

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Take the whole thing back to the dealer as it sounds as if more was damaged and if that's so then a warranty claim is necessary. ;)
    <center>:cheers:</center>

  5. #5

    Default

    u didnt slip with the screwdriver somewhere? are u certain the smoke came from the PSU or is that just where it was ventilated out?
    sKuLLsHoT
    www.morb.ath.cx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •