Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Wireless card on Laptop problem




  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    18

    Default

    Im trying to connect a wireless network card to my laptop.
    I have bought a Binatone WL1000 network card and have installed the drivers and utility onto my Compaq laptop running win2k.
    All works well on the administrator account, but when I log on as a regular user it tells me the card is not present - even though it still appears in the device list and shows as working correctly.
    I have tried a USB nic and get a similar problem (tells me that the drivers dont exist) and again in the device list all is well.
    Im assuming that there is a config problem somewhere that I need to fix
    Has anyone any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    Maybe regular user dont have network privilages ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    18

    Default

    Its my work laptop - the user account has dialup network and lan permissions on the built in modem & RJ45 port.
    Is there something else I should be looking at?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    group policy

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    18

    Default

    Ok - I know how to run GPEDIT.MSC

    Can someone be a little more specific about what I would need to change ?

    Sorry to be a little dim, but windows 2000 is a little new to me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •