Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: My XP system keeps losing its DNS settings




  1. #11

    Default Re: My XP system keeps losing its DNS settings

    then I would highly recommend you download the free sygate firewall. from your language, you seem to be well above the average 'net junkie. I think you will find it more to your likeing.

    http://soho.sygate.com/products/spf_standard.htm
    #

  2. #12
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1

    Default Re: My XP system keeps losing its DNS settings

    Quote Originally Posted by raveolution
    I discovered what the problem was - it was Zone alarm and I did not set my adapters (Marvell Yukon and NVIDIA nForce) as trusted.

    As soon as I did that, boom! Problem solved!
    raveolution, thanks for your post. I've had the same problem ever since WinXP SP2 came out. I couldn't set my adapter to trusted in ZA, but I put my default gateway in my trusted zone. All of a sudden, no DNS problems! Yippeee!

    I'm forever in your debt. Especially because my wife is no longer pissed off about having to reboot every time she wants to access the internet.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    71

    Default Re: My XP system keeps losing its DNS settings

    Quote Originally Posted by tuxfreak
    then I would highly recommend you download the free sygate firewall. from your language, you seem to be well above the average 'net junkie. I think you will find it more to your likeing.

    http://soho.sygate.com/products/spf_standard.htm
    How is this different/better than Zone Alarm? thanks. :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •