Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 10 of 10

Thread: My ADSL




  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    I've got the ADSL connection but the only thing that works is the http and ICQ(only on port 13).
    I tested my ADSL in a friend computer and everything worked fine... anyone have a clue of what can be????????
    Help me please !!!!! :cry:

    Hugo :(

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    Am I alone?
    Some specifications:GreatSpeed Modem, PPPoe connection,Win98,ADSL,Network card
    Connection:Phone line->modem->PC

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Are you usin' a firewall? :?:

  4. #4
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    No man, no firewalls :)
    Thanx for helpin me, don't give up!!

    pleaze:cry:


    hugaum:thumb:

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    No man, no firewalls :)
    Thanx for helpin me, don't give up!!

    pleaze:cry:


    hugaum:thumb:

  6. #6
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,092

    Default

    From your diagram, it looks like you have an external modem. If this is indeed the case, make sure you set it as far away from the computer as the cord will allow. If your puter is on a desk set the modem on the floor. Don't ever set it on you monitor. Electromagnetic fields will screw with the modem in a bad way.

    Also make sure the setting in your "network properties" and "dialup settings" are exactly the way the modem instructions specify.

    Hope that helps

    JM :afro:
    Have you hugged a Midget today?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    First thanx for helpin...
    Yes the modem is external, but it is properly positioned.
    About the last topics I think that they are the right stuff, but I don't have the manual cuz it's a rent modem from the telephone company and I don't wnat to call the support, because of particular reasons...
    Thanx anyway... :thumb:

    Hugo :cheers:

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,603

    Default

    hugaum here are a few links to point you in the right direction.


    http://www.dslreports.com/




    http://www.speedguide.net/


    Good luck :thumb:
    <!-- Begin Code Amber Ticker code. -->
    <P ALIGN=CENTER>
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.2" src="http://www.codeamber.org/js/codea.js">
    </script>
    </P>
    <!-- end of Code Amber Ticker code (c)Copyright codeamber.org 2002, 2003-->

  9. #9
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    Thanx for the links dude but it didn't really worked for me!
    But I'll keep trying and I hope you guys help me too...
    Thanx :thumb:

    HELLLPPPP!! :cry:

  10. #10
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    9

    Default

    What OS is it? Are you trying to share the connection? A mate of mine's connection (cable) got screwed when he installed WinXP and the built in firewall started itself up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •