Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Athlon/Linux bug.




  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Brisvegas
    Posts
    832

    Default

    I may well be the only person here that does this but if you roll your own kernel and have an athlon/duron then you should read this piece of news at gentoo.org. It's a story about how the win2k athlon agp bug that was patched 18 months ago turns up in 2.4.x series kernels that have been compiled with K7 features enabled, there is a (temporary) fix already and Alan Cox has promised a permanent kernel source fix as well.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Brisvegas
    Posts
    832

    Default

    So far the mem=nopentium option is working well, I've even been able to install the nvidia 1.0-2314 driver and xfree86-4.2.0 with no graphic lock ups.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16

    Default

    i havent experienced the bug at all so, what me worry? :D

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Brisvegas
    Posts
    832

    Default

    Originally posted by uniqueuser
    [B]i havent experienced the bug at all so, what me worry? :D
    Are you using a stock distro kernel or one that you've compiled yourself?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •