Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: signal 11 and other errors during install RH8




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    I am having terrible time installing RH8.
    First its the signall 11 during anaconda probe.
    or its "install exited abnormally" but its never the same.
    almost every time its different.
    Once i got to making user and root passwords, but still failed.
    whats going on?

    RH website said to disable cpu caching to help w/ signal 11 but I still get them.

    here is the system
    tyan tomcat4 mobo
    200 k6 cpu
    s3 video


    any ideas

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    if you downloaded the images, one, or all of them may be corrupted...check the image integretiy...if your images are ok, make sure your cd-rom in plugged in securely
    I've gone too far and need to move on!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    I did check them out, they are all OK.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    is your harware compatable?
    I've gone too far and need to move on!

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    i only have the vid card in there, and anaconda detects it.
    I just went and got one of my buddies cdroms and see if maybe thats the culprit.
    wish me luck

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,636

    Default

    i tried new cdrom and still no luck.
    :snip:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •