Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Cooling problem with K7S6A




  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    27

    Default

    I'm floating on a ****ty low budget motherboard. its an Elitegroup K7S6A


    The thing is that my puter itends to give me bluescreens refering to: win32k.sys an cmaudio.sys
    and I get alot of desktop crashes. I first talked to the guys at "Windows" forum but then i found this thread ( http://pub65.ezboard.com/fk7s5amoth...picID=261.topic ) talkin about something that might be my problem but they are talkin about the 5A version. Do you think its the same with 6A?

    Windows thread : http://forums.tweaktown.com/showthre...threadid=10354

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It's the sound driver that is causin' ya prob if it's the same error all the time so lookin' for some updated drivers for it may help.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    27

    Default

    can the sound drivers really give desktop crashes.... seems weird but ill look into it.. thanks

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Any driver can crash ya system but "cmaudio" refers to the C-Media sound chip driver.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •