Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: A7V-133 Hangs




  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    7

    Default

    I have an Athlon 1.33 on a A7V133 with no mods or tweaks,have latest 4in1's and Award Bios rev 1004. Win 98SE
    Basically it is trouble free EXCEPT, twice in a month it has hung
    buring bootup and gone into the BIOS in "safe mode" as it
    found a 'CPU clock error' (possible misquote as it flashed by my
    eyes) and I have found the bus set to 100 (= 1khz) instead of 133).
    What gives? Is this a sign from the Thunder God? Should I start to
    ferret away my spare pennies for new hardware or is there
    a simple explanation?.
    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New York
    Posts
    358

    Default

    Quote Originally Posted by scarguts
    I have an Athlon 1.33 on a A7V133 with no mods or tweaks,have latest 4in1's and Award Bios rev 1004. Win 98SE
    Basically it is trouble free EXCEPT, twice in a month it has hung
    buring bootup and gone into the BIOS in "safe mode" as it
    found a 'CPU clock error' (possible misquote as it flashed by my
    eyes) and I have found the bus set to 100 (= 1khz) instead of 133).
    What gives? Is this a sign from the Thunder God? Should I start to
    ferret away my spare pennies for new hardware or is there
    a simple explanation?.
    Thanks in advance.
    Well i have the same system...so my guess is...reinstall Windows...flash bios to the latest...make sure the CPU is in all the way...also the cooler too...make sure u have some thermal paste on the CPU...if it doesnt help...see if u can test your CPU in another Motherboard for free at any PC shop...if it works...then its a bad Motherboard...or in the bios...make sure the motherboard is set at NORMAL...NOT OPTIMAL in the option with the FSB and MULTIPLYER section...tell me any results...good luck

    FiReBLaZR
    :afro: :afro: :afro: :afro:
    <img src="http://forums.tweaktown.com/attachment.php?s=&postid=163310">

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •