Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: i have a big problem with my new mobo...




  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    :cry:
    i bought the ai7 mobo with some khx, 9600 pro, and a antec
    tru 430w
    i have a p4 533 cpu
    when i put it all together and turn it on it appears a screen that says a bit and stuff and i can prees delete to reach bios but if i dont prees anything i wont reach windowns and it brings me back 2 the bios again and again...
    what can this be?
    ThX

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    has your hard drive been detected? did you reinstall windows?
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    well some times my hard drive is detected well now is det4ected everytime because i changed cables but i dont know how 2 reinstal windows...
    ThX

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    well you have to reinstall windows. you have changed your mobo and under no circumstances can you use your old windows install.
    reinstalling windows is quite easy. just put your WinXP CD in your CD-ROM drive and boot from it.
    the rest is quite easy...
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  5. #5
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    i tried it and happens the same thing but it tell mes that the cpu is unworkable and tell me to check the cpu settings i went to bios put it all on default happened the same thing also im using my old hard drive and it had windows installed
    ThX

  6. #6
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default


    comon ppl im desperate plz answer me
    ThX

  7. #7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    can't you boot of the Windows CD? your old hard drive did have windows installed but that is not going to work. you HAVE to install again.
    if you can't boot of the CD then make a boot disk by going to bootdisk.com and boot from that but the only problem you seem to be having is that you have not reinstalled window.
    you are talking something about CPU. please post the exact error.
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  8. #8
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    thx 4 replies
    ill c what i can do
    ThX

  9. #9
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    boot of the cd???
    well when i started the comp just moments ago i went to bios and
    putted the windows cd on the disckdrive
    and happenned the samething
    sorry 4 my english
    me from PR
    ThX

  10. #10
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14

    Default

    and also could it b the cpu???
    how can i know it??


    thx
    ThX

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •