Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 10 of 10

Thread: holy ****.....




  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

    Default

    ****...is this possible???!?!?! or a major bug?

    900mhz thunderbird
    COMPAQ mobo, kx chipset
    pc133 256x2 generic, or some unknown thing
    ...ahhhhh


    smile?

    awww crap...can't attach?!?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

    Default

    the bench was done after boot

    umm, it said memory efficency was at 126%..eeeeeee

    hmm, i dunno, did the test 3 times..same 1k/1k results:rolleyes:

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It's a Compaq so what did ya expect? :confused:
    They're built for super stable reliability not for speed. :devil:

  6. #6
    Beefy Guest

    Default

    Compaqs make good workstations for large companies.. not good for much else i'm afraid. :(

  7. #7
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

    Default

    eh wiggo? 1k/1k are pretty good memory benches, i used to get 550/500.....



    uhh, aren't these scores sorta good? for mem running on a kx chipset @ 100mhz 3-3-3?

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    In that case ya should have changed the options to similar setups instead of usin' ones that would just cream it. :devil:
    <center>:cheers:</center>

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    I have seen benchmarking programs give errors before, but not by that much. Must be a bug...
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  10. #10
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

    Default

    lolz mr tweak


    are there any other good memory benchmarking tools? thanks

    i ran this test again after a cold boot, same results:D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •