Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Intel D875PBZLK BIOS update...




  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    30

    Default

    I built my new rig with this machine with out intending to do any overclocking. I was reccomended Intel's boards for my particular situation and I went with the 875 northbridge chipset because I'm still quitethe avid gamer.

    Anywho, I bought a gig of Geil DDR400 as seen in my sig for this computer to run in dual channel mode.

    Firsttime I entered BIOS to check the memory settings it had Auto Timing enabled and the timings were set too 2.5-4-4-8. A little confused I changed them with out a problem.

    Now, before I flashed my BIOS it only showed me the timings I had inputed. Afterthe flash, it has timings that I can modify (which I have set to the memory's labeled timings in my sig) and timings that are grayed out in the bottom for each memory slot.

    The mobo has 4 memory slots and I have arranged the sticks in dual channel mode, so out of the 4 grayed slots only 2 read anything, but the readings for my memory in those slots reads as 2.5-4-4-8 with *'s next to both the 4's.

    My motherboard manual mentions nothing of this, I ain't finding much on the Intel site, do you guys think my memory is running at my set timings or on the computer's "No touchie my timings" timings? :?:
    Pentium 4 2.6 800FSB w/HT - 1G Geil DDR400 2.5-3-3-6 - Intel 875P MoBo - Hitachi 80Gb SATA HDD - XP pro
    PowerColor 9700 Pro @ 355/652Mhz
    3DMark03: 5402
    AquaMark3 Tri-Score
    GFX: 5286
    CPU: 8723
    Overall: 40,575

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    30

    Default

    Am I just being paranoid about this? Is there a way to check to see what the memory is actually running at? :shrug:
    Pentium 4 2.6 800FSB w/HT - 1G Geil DDR400 2.5-3-3-6 - Intel 875P MoBo - Hitachi 80Gb SATA HDD - XP pro
    PowerColor 9700 Pro @ 355/652Mhz
    3DMark03: 5402
    AquaMark3 Tri-Score
    GFX: 5286
    CPU: 8723
    Overall: 40,575

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default


    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    30

    Default

    Thanks a lot SoulBurner. :D
    Pentium 4 2.6 800FSB w/HT - 1G Geil DDR400 2.5-3-3-6 - Intel 875P MoBo - Hitachi 80Gb SATA HDD - XP pro
    PowerColor 9700 Pro @ 355/652Mhz
    3DMark03: 5402
    AquaMark3 Tri-Score
    GFX: 5286
    CPU: 8723
    Overall: 40,575

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •