Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Abit NF7-S problem




  1. #1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25

    Default

    I've just built mt flatmates PC and when it boots it gets stuck when it tries to verify the DMI data pool. I've tried loading the bios defaults, edited the bios so all the potential onboard devices are disabled etc. It did boot first time but I reset the machine when it was on the disclaimer bit for winxp (for some reason it couldn't work out what F8 was on the keyboard so I got another but it needed a re-boot). Now it gets stuck at either verifying and a success or it just stays at the verifying.... text.

    Short of me removing everything and replaicing one by one (Not somthing im looking forward to with this Thermaltake XaserIII which is probably the nastiest case ever and has removed vast quantities of skin from my hands already lol) and doing a bios flash Anyone got any ideas? I built another machine last week with the same mobo and processor (2500 barton), GFX card (9600XT), PSU, Soundcard, NIC etc without any problems.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    You havn't used a hard drive that's already had XP installed on it from a previous system have ya? :?:

  3. #3
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25

    Default

    No, its all brand new out of the box. The HDD is a Maxtor IDE ATA133 7200RPM 80GB 8mb cache.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •