Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Mobo reading xp1900+ when i have 2600+




  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    220

    Default

    i just got my new epox 8ard3+ and its a kick ass board by the way. but it reads my cpu as an amd 1900+ when i have an amd 2600+, is there something in the cmos that i can change to make it read it right..thanks
    Lostprophets-

    I've heard all your whining
    All this talk behind my back
    The time is coming
    The time is now for our attack
    A new sun rising
    A new one in your world of black
    Don't try to stop this
    You will break like glass

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    You just need to go in and up your FSB to the next level, if its at 100 put it to 133, if its at 133 put it to 166.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Most likely ya have the FSB set to 133MHz instead of 166MHz.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    220

    Default

    awesome that did it, thanks man
    Lostprophets-

    I've heard all your whining
    All this talk behind my back
    The time is coming
    The time is now for our attack
    A new sun rising
    A new one in your world of black
    Don't try to stop this
    You will break like glass

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •