Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: P4SD-LA anybody herd of it!




  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1

    Default

    I bought a Compaq desktop and came with a p4sd-la mobo. the mobo is 8x agp but fo some reason is only using 4x agp tried 3 different card all with 8x agp still no go. has anybody head this problem and if so can you help me PLEASE! :cry: :cry:

    Oh yeah in case you were going to say did yo change it in the bios thats a no go theres no option only option is PCI or AGP/ONBOARD,

    seriously please any suggestions would be a great help!!!!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    Yes I've heard of it and its used in Compaq and HP PC's but maybe your chipset drivers havn't been installed.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,297

    Default

    Sounds like it might be an Epox board by the number...not sure tho.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default

    Quote Originally Posted by Morgan_Lander
    Sounds like it might be an Epox board by the number...not sure tho.
    Actually the board is an OEM ASUS i865G mainboard.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,297

    Default

    Yeah, that's probably right...now that I look at the scheme, it is an Asus...Lol, I'm stupid.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Big ****in' deal. There's next to no difference in 4X and 8X anyway, and if you'd search around you'd find out. That simple.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •