Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: GA-7VRXP RAID/ATA Promise problems...




  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    I can't get my computer to boot up with the hard drive plugged into the IDE-3 connection (one of the IDE plugs for controller). I set it up in the BIOS for ATA or RAID, and the controller will recognize it, but after it recognizes the drive, it searches for a boot-up device (floppy, cd-rom, hard drive), and it can't find the hard drive boot-up info. I keep going around in circles... I have reformatted my 120gb hard drive 4 times (40 minutes a pop). I'm so tired of it... any help/suggestions would be appreciated.

    Jeff

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Forgot to mention, my e-mail is jeff11@socal.rr.com if anyone wants to send some info! Or just reply here, thanks!

    Jeff

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    hA, at least your board works, mine was knackered b4 i even started. Plug it into ide 1 or if its a single drive on its own and save yourself some trouble.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Works like a charm, turns out I was copying the wrong files to the floppy disk when installing windows xp. Man! The smallest detail always causes the largest problems!

  5. #5
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,297

    Default

    Hey, I've done dumb stuff like that too: I used to always put the floppy cable on wrong for example.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •