Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: mobo wont read drives




  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    7

    Default mobo wont read drives

    i am trying to reformat my comp, the windows installation gives me an error, no fixed disk found. i am running a gigabyte mobo & 2 80gb hard drives set up with a raid 0. for some reason it is only reading the controller & not the drives, can somebody please help

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: mobo wont read drives

    I had the same problem when I tried to do raid on my board, did it happen before or after you set up the raid configuration? If so then try formatting it on another machine.
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •