Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Motherboard settings help please




  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    3

    Question Motherboard settings help please

    I'm a bit confused here by the User Guide. On page 4-23 it says:

    [Auto] allows the BIOS to detect whether you are using any audio device. If an audio device is detected, the onboard audio controller is enabled; if no audio device is detected, the controller is diasbled. Configuration options: [Disabled] [Enabled]
    1.) [Auto] is not an option in my BIOS
    2.) Why would the detection of a device Enable the onboard Audio? Why the heck would I want onboard Audio enabled if I have a Sound Card? Please 'splain.

    I have no sound at all. I have enabled the onboard audio and disabled it. No difference at all. The driver version for my Audigy2 is: 5.12.2.444

    Any help would be greatly appreciated.
    ASUS K8V SE Deluxe (Rev 2.0)
    AMI BIOS V 1004.006
    AMD Athlon 64 bit, 3200+ CPU
    2x 512M pc 3200 DDR Ram
    Soundblaster Audigy 2
    Radeon 9800 Pro Video Processor

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    Hamilton Ontario Canada
    Posts
    192

    Default Re: Motherboard settings help please

    Just use Disable then...
    Athlon XP 1800+ DUT3C 1.53ghz @ 166*11.5=1.91ghz | Chaintech Apogee 7VJL | 2x256mb DDR333 PC-2700 | Powercolor Radeon 9600Pro 128mb EZ 400/400 | Lite-on 52x24x52 | Pioneer 108 DVD-RW 16x Dual Layer Dual Format | Xbox USB Modded Controller

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •