Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem installing second Video card!!!A7N8X-E DELUXE




  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1

    Default Problem installing second Video card!!!A7N8X-E DELUXE

    I get no video output when I install second Video card!!!
    The system works great with one video card.
    (RADEON 9200 PRO - AGP card)
    When I install Matrox G2+ QuadP-PL/7
    Video Card in a PCI slot I get no video output!!!

    I have a ASUS A7N8X-E DELUXE motherboard
    with Windows XP pro installed.
    The motherboard has a NVIDIA nForce2 chipset.

    Is there a conflict with video cards or motherboard?
    What video cards work?
    Can I install a second video card?
    Thank You
    Bob Whitman

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Dearborn
    Posts
    312

    Default Re: Problem installing second Video card!!!A7N8X-E DELUXE

    i think u might have to go into the bios and put the disply device to pci or agp i dont think u can run them both at the same time wait for more replys from othr people i never really tried that but thats what i think u have to do
    __________________________________________________ ________________________________________
    Zach
    AMD Athlon64 3700+ san diego 2.2ghz (oc to 2.8ghz FX57+ speeds)(fsb is 266)
    ASUS A8V Socket 939 VIA K8T800 Pro
    1gb ddr400 Kingston HyperX (2-3-2-6) timings 215mhz (dual-channel)
    BFG 6800gs 256mb agp, with ARCTIC COOLING AVC-NV5R3 NV Silencer Rev.3
    ATX Thermaltake Tsunami Dream
    Seagate sata 80gb harddrive
    Maxtor pata 80gb harddrive
    500watt Rosewill powersupply
    Sound Blaster Live 24-bit
    Custom Water cooling dual 120mm raddiator with a PolarFLO cpu block
    __________________________________________________ _______________

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cumbria, UK
    Posts
    367

    Default Re: Problem installing second Video card!!!A7N8X-E DELUXE

    zaqwsx said it : bios sounds like it.
    System Specs:
    AMD athlon 64 3200 venice @ 2.4ghz
    Asrock Dual-939SATA2
    Sapphire Radeon X800GTO2 chip r430 @ 480mhz core/540mhz mem with 1.6v vcore
    1gb Corsair XMS TwinX PC3200 timings 2-3-3-6 at 400mhz
    250gb Hitatchi deskstar T7K500 SATAII disk
    160gb samsung spinpoint PATA disk
    Asus 1608P2 DVD+/-RW Dual Layer
    Unbranded 500W PSU single 17A rail
    Innovatek and Asetek Watercooling (triple fan radiator)
    LOTS OF METAL

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    1,525

    Default Re: Problem installing second Video card!!!A7N8X-E DELUXE

    The prob is more likely to do with the two different drivers being used. It's best to use video cards of the same type though it's much better these days to just use a video card with dual outputs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •