Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo




  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Exclamation BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo

    I have a brand new:


    BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX INTEL MOBO

    For some reason It will not power up and stay on. I've tried everything I can think of: Reseating all the hardware, making sure there is good contact between the heatsink and processor, reinstalling the RAM...etc...etc...

    I've even tried resetting the CMOS but to no avail. Any help would be appreciated.

    Other hardware: Intel Pentium Prescott 3.0E Socket 478
    2 x 1GB Wintec AMPO Ram

    EVGA 512-P2-N757-TR GeForce 8600GT 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16
    400w Micro ATX Power supply

    Any other info you need please ask, and thanks in advance for your time.

    Ric

    Edit: Sorry, I forgot to say Hi before I asked for help :S
    Last edited by RicFusion; 04-10-2008 at 07:28 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo

    Do you have an internal speaker hooked up to the system (mainboard header)? If so, then what beep codes are you receiving when the system fails?
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Angry Re: BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo

    I just got the same board, got it hooked up and I am not getting any power! Checked all connections and had some friends look it over too.... Tried three different power supplies: Antec 300 watt 20 pin psu, Echostar 450 watt 20+4 psu, and a Seasonic 650 watt 20+4 psu... No beeps no lights nothing!



    I am eager to hear what might be the cause other than a bad board.

    Thanks

    - Wormser

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo

    If you get nothing, not even beeps, and you are certain the power supply works in another system, then you should set up an RMA for the motherboard. Beep codes will take you far in troubleshooting, but if you're not even getting these then your board is now POSTing.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Default Re: BIOSTAR P4M900M4 478 VIA P4M900 Micro ATX Intel Mobo

    I have this board and i have problem with cpu culer, my procesor is freeze, work with 20C. Thit any one knows what is that problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •