Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Foxconn Black Ops Question




  1. #21
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    Quote Originally Posted by dr_dx View Post
    Anzac:
    Just an observation - the mem voltage in bios seems a little low to actual according to Everest - I don't know if you are seeing the same.
    No worries on the bios, glad to help

    I can't say I'm getting any difference between the bios and Everest, 1.878 in the bios and 1.88 in Everest (Everest rounds up)

    Might have something to do with your modules being the new triple channel kit.

    Good to see you got it up and running at 7-8-7-20

    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  2. #22
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    Hey !

    Thanks for your help i will look up the info you asked soon as i get chance ,thanks so much for trying to help

    be in touch soon this board is driving my mad !
    ps since using P07 the corsiar dominator wont even boot with 2 sticks in?
    so i have put the 2x kingston hypers back in but all **** breaks loose if i put the next 2 sticks in! ill get the info on the setting asap cheers again

    Mart

  3. #23
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    Hi again and thanks for your reply hes the info you asked me for

    QX9770 1.237V
    9X400 1:4 CPU400
    430 440 450 DIDNT BOOT
    RAM ONLY SET AT 1600
    AIR COOLED NB
    NB 1.406
    DRAM VOLTAGE 1.801
    IF SE TO 1.878 PUTS THE SETTING
    INTO THE RED AND FAILS TO BOOT
    MEM TIMINGS SPD

    Running fine with 2x2gig kingstonHyperX 1440 (should be1860?)running at 1600 for stability
    add second pair all hell breaks lose not boot corrupted boot up if it gets that far,the second pair work on there on ok

    my corsair dominator ddr3-1800 wont boot at not with the P07 bios they worked ok with the G33 and do you know were i can download the G33 as i recovered my HD and lost the file and ps (this board really *isses me off big time) any help is most welcome

    CHEERS Martin

  4. #24
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    UPDATE

    I got the G33 bios back on and funny enough the corsair wont boot now at all,the kinston hyperX is running stabble but only the 2 sticks at 1600 add the second pair NO BOOT.....i give up !

    so i even set all the voltages with the kinston in then save and exit then turn off put the corsair in and nothing ! even with one stick in,i did test the ram in a EVGA790i AND ITS fine ? HELP!!

  5. #25
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    Try using "auto" instead of 1:4 400. It worked a lot better for me.
    Xeon W3680 @ 4.5 24/7
    Gigabyte X58A-UD7 rev2
    EK Supreme HF gold P1
    factory NB waterblock
    chilled water
    3x Super Talent 2000c7
    2x Sapphire Atomic 4890
    3x 40GB Raid0 OWC Mercury Extreme Pro SSD
    2x 2TB Seagate Barracuda XT sata3
    1x 1TB Hitachi Ultrastar
    Ultra X3 1KW
    Antec 1200
    Win7 x64 Ultra

  6. #26
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    ok,AUTO puts the ram on 1066 ? so i could increase the FSB and change the multiplyer but to get the ram even upto 1600 the cpu will be running 4.2ghz not advisable !

  7. #27
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    19

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    I was referring to trying to get your Corsair RAM to even boot... Also what PL are you using? Most of the time, when you drop in 2 extra sticks, the tRFC value has to be bumped up 10~15.
    Last edited by dr_dx; 06-25-2009 at 08:14 AM.
    Xeon W3680 @ 4.5 24/7
    Gigabyte X58A-UD7 rev2
    EK Supreme HF gold P1
    factory NB waterblock
    chilled water
    3x Super Talent 2000c7
    2x Sapphire Atomic 4890
    3x 40GB Raid0 OWC Mercury Extreme Pro SSD
    2x 2TB Seagate Barracuda XT sata3
    1x 1TB Hitachi Ultrastar
    Ultra X3 1KW
    Antec 1200
    Win7 x64 Ultra

  8. #28
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    ok i see,can you please explain the setting your refering to im not that clear on some settings like PL and tRFC if you could give me some setting to try ill give it a go but thanks alot for your input !

  9. #29
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1

    Default Re: Foxconn Black Ops Question

    Quote Originally Posted by dr_dx View Post
    I was referring to trying to get your Corsair RAM to even boot... Also what PL are you using? Most of the time, when you drop in 2 extra sticks, the tRFC value has to be bumped up 10~15.
    Hello, new to this forum, but you have the same setup as i do, the black ops 48, with the reaper ocz 1600 ram. Im having troubles gettin a stable post! testing ram with mem86 and get red flags left and right.

    Ive updated my bios, set what voltages and timings i can find online to set. Was wondering if you could give me screen shots of your bios settings

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •