Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: a7m266 dont like xp




  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    i have a a7m266 with a xp1600 and it keep's playing up. crashing , restarting that kind of stuff.

    on the web site the said something about the ram volts so i changed it and it made it better but diddent fix the prob.

    my mate has just a 1.4 t-bird in one a he has never had a prob???
    Epox 8K3A+
    XP 2100+
    256 Kingmax DDR 400
    Leadtek GF3 Ti500
    SB Live 5.1
    2 X 60gig Seagate 7200
    2 X 40gig Seagate 7200(raid)
    Pioneer DVD-ROM 16X
    Sony 24\10\40

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,016

    Default

    have you updated the bios - sometimes that will solve all kinds of instability problems.
    What kind of PS are you using?

    ...also get the latest drivers for all your add-in cards - the default XP drivers are a little flaky in certain combinations

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    15

    Default

    Yer I have the latest bios and all the drivers.

    I also have a 350w power supply.

    I got a hold of my friendís 1.4 t-bird and have been using it for today and there have been no probís.
    Epox 8K3A+
    XP 2100+
    256 Kingmax DDR 400
    Leadtek GF3 Ti500
    SB Live 5.1
    2 X 60gig Seagate 7200
    2 X 40gig Seagate 7200(raid)
    Pioneer DVD-ROM 16X
    Sony 24\10\40

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •