Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with setting up cooling fans for my motherboard




  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    11

    Default Problems with setting up cooling fans for my motherboard

    Hi, I have purchased 2 x Antec Nine Hundred Two enclosures and am
    having difficulty setting up the fans for my mobo that are included with
    this purchase. Specs can be found at: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzIy

    I also purchased an additional Antec 120mm Blue LED
    Fan for each case that I have placed into the clear side
    panel. This comes with a Molex power connector and optional 3-pin connector as well, found at: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=ODI5

    Current fan config:
    - 1 rear 120 x 25mm TriCool™ blue LED exhaust fan
    - 1 top 200 x 30mm "Big Boy" TriCool™ blue LED exhaust fan
    - 2 front 120 x 25mm special black blue LED intake fans with front speed control
    - 1 side Antec 120mm Blue LED Fan


    I have a Gigabyte GA-EP43-S3L mobo found at: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...e=GA- EP43-S3L and would like to make ALL of the cooling fans inside
    my 2 x 902 cases work in conjunction with the mobo's fan speed
    monitoring. I have SYS_FAN1, SYS_FAN2, PWR_FAN connectors on
    the mobo - SYS_FAN2 is 4 pin and is Speed Control with Sense.
    SYS_FAN1 and PWR_FAN only have Sense and NO speed control (3-
    pin). I found one document at: Antec.com - TriCool Fan installation but it is
    not entirely clear as to what to do in my case.

    Other components to my system are:
    1 x Gigabyte NVidia GTX275 896i GPU
    4GB ddr2 800 ram
    800W PSU
    Intel Core 2 QUAD Q9650 CPU

    Any assistance would be greatly appreciated here. Thanks :)

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    11

    Default Re: Problems with setting up cooling fans for my motherboard

    Hi folks,

    This thread has been taken up on the following link:
    http://forums.tweaktown.com/f69/prob...83/index2.html

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •