Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: A7v266-ex




  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    14

    Default

    Hi!

    I tried to email the Asus tech support, but they never replied to me. Anyone already had that problem:
    Everytime my computer loose power (ie: thunderstorm, move my computer to play at friends home) my bios clears itself. I only disconnect the power for 5sec and I loose everything.

    I already worked in a small computer store and we had that problem with an other asus motherboard, we changed it twice and it would loose settings + a tech friend of mine confirmed that he also had that problem several times with Asus motherboards.

    Is there anything I can do? I tried changing the battery, I tried to put aluminium paper under the batterie to put it higher = no results.

    Any suggestions are appreciated.

    Grypht

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Sorry I can't help ya with that one but maybe there is a bad connection on the board itself which is causing the problem. :(
    <center>:cheers:</center>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •