Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Abit AX7-333R




  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    27

    Default

    I recently was looking through sisoft sandra, and i noticed that it stated that my chipset was a via kt-266,, instead of a kt-333...
    could this be because sandra is older than the mobo? or my drivers?
    im also having problems with my RAID running pretty slow,, could this be related in anyway?
    abit kx7-333R
    AMD 2100+ @ 1.93
    ASUS GF4 Ti4600 Core @ 313
    DDR @ 709
    1024mb crucial 2100 ddr
    550w enermax psu
    sb live platinum 5.1
    cambridge soundworks dtt3500
    8gb seagate hdd
    40gb ata100 hdd
    2 x 80gb maxtor ata133 hdd (striped)
    sony 19" flatscreen
    24x12x48 cdr
    16x dvd

  2. #2
    Join Date
    May 2002
    Posts
    366

    Default

    I wouldnt worry about it. Sandra is often incorrect

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    27

    Default

    what bout the raid? could that be something to do with the drivers?
    abit kx7-333R
    AMD 2100+ @ 1.93
    ASUS GF4 Ti4600 Core @ 313
    DDR @ 709
    1024mb crucial 2100 ddr
    550w enermax psu
    sb live platinum 5.1
    cambridge soundworks dtt3500
    8gb seagate hdd
    40gb ata100 hdd
    2 x 80gb maxtor ata133 hdd (striped)
    sony 19" flatscreen
    24x12x48 cdr
    16x dvd

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •