Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: 880G Pro3 has no VGA Signal




  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pasadena
    Posts
    2

    Default 880G Pro3 has no VGA Signal

    I've been trying to get a new computer running and keep running into issues. After I install everything into the case and hook up a monitor, I turn it on and just get a blank screen. There is no signal that is output, no beeps, nothing.

    Here are my specs:
    ASRock 880G Pro3

    G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - Totalling 32GB

    AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Thuban 3.2GHz 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core Desktop Processor HDT90ZFBGRBOX

    2 1TB SATA II Hard Drives

    I've tried connecting a monitor using both the VGA and the DVI-D connection. Just a black screen. None of my power buttons on the case respond to the mother board after I turn it on, to shut it down I have to do a hard shut down via the power supply.

    This exact same thing happened to me with the 890GX Pro3.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pasadena
    Posts
    2

    Default Re: 880G Pro3 has no VGA Signal

    Nevermind, didn't have one of the power cables plugged in. Ooops. Works now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •