Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: ABIT At7 Max 2 Dead




  1. #31
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    Can't wait to see those marks saidin, I'll get mine up asap...
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  2. #32
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    f a little troll. Well it is done. The motherboard that is. As soon as I finished typing the last post I went to fire up an mp3 and the computer hung. Started making the ticking noise....well it wont boot or post again. Nothing, absolutely nothing. I have tried clearing cmos, removing everything from the board except ram and proc and vc....and nothing. I am back to where I was. I am really annoyed at this mobo right now. Does anyone have any suggestions? I do not think there is anything else I can try. :scream: :scream:

    Well I am going to send it back and get a refund. I do not want a mobo that seems to have a life of only three seconds. Damnit I am pissed :mad: I think I am going to go with an epox solution!

  3. #33
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    :cry: :cry: :cry:

    Try out the Gigabyte that I have. It's a very nice board. Havent used it yet but I have read through the manual and looked at it and it seems very well made and has nice features...

    And no offense but I am really happy I didnt wait and buy the Abit :cry:
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  4. #34
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    None taken. I am just wondering if it is my fault. I have put together many many many computers and never had this much trouble. Of course, all the other computers I have put together have been for other ppl, now that Iam putting one together for me, it dies.

    arghh, I just want to scream!@!!!!@!#@#!@$!@#$!@#$

  5. #35
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    That stinks, build it for someone else then take it back lol.
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  6. #36
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    well, I have my new computer up and running with the Soyo KT333 board. So far, so good. I was able to run the 3dmark program....scored close to a 12000 on it (not 100% sure what it was b/c I did notsave it). But like I said...so far so good! :thumb:

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •